"Mijn motto: Liever te simpel dan niet simpel genoeg"

WELKOM,

Leonor Younger You heeft een geheel nieuwe deskundige massage-methode ontwikkeld, de LYY AntiRimpel LiftMassage grepen. (zie o.a. de amateurvideo’s) Met duidelijke stap voor stap uitleg, zodat iedereen het kan leren.

Door massage met uw eigen handen past u stap voor stap de massagegrepen toe.
Leer verslappingen en rimpels van gelaat, hals decolleté en handen te verminderen door het toepassen van de effectieve LYY AntiRimpel LiftMassage grepen. (zie o.a. de amateurvideo’s)

vlindertje2

Hiermee kunt u de rimpels en verslappingen van uw gelaat, hals, decolleté en handen (snel) goed zichtbaar verminderen.

Geen verlies van eigenheid. Uw gezicht blijft levendig al uw gelaatsuitdrukkingen weerspiegelen, op een volledig natuurlijke manier.
Stap voor stap komt het uiterlijk van jaren geleden weer tevoorschijn, zonder verlies van eigenheid, expressie en eventuele uitdrukkingsloosheid. Geen ouder ogende handen meer.

 

LET OP: Zie de spectaculaire video’s op de videopagina, waarop oogrimpels- , evenals verslappingen van de hals- en de wangen- en verslappingen- en rimpels van de handen opvallend direct verminderd worden. Ook ziet u teasers van de dvd van de diverse onderdelen van gelaat, hals, decolleté en handen, die u een indicatie kunnen geven van hoe de dvd is opgebouwd.

Mening van Leonor: ‘Als ik zou moeten kiezen tussen meer wijsheid krijgen of het verjongen van het uiterlijk, zou ik niet voor het verjongen van het uiterlijk kiezen. Maar gelukkig hoef ik niet te kiezen, het kan allebei! ‘

De resultaten van het toepassen van de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage grepen zijn te vergelijken met sporten voor het lichaam.  Deze ‘sport’ voor gelaat, hals, decolleté en handen, welke u met uw eigen handen toepast door middel van de massagegrepen, zou u eventueel kunnen toevoegen aan een sportprogramma. Of desgewenst als enige ‘sport’ beoefenen.

De  foto van Leonor van Nieuwenhuijzen is genomen op 57-jarige Leeftijd, de meeste amateurfilmpjes opgenomen op 61-jarige leeftijd. De foto’s van Leonor zijn niet gefotoshopt met het doel er jonger uit te zien. Wel zijn door Leonor, voor de foto’s op de omslag van de boekjes en de DVD, wat extra massages toegepast.

Wanneer u aan het afvallen bent kunt u het verslappen van de huid ten gevolge hiervan, ook goed ondervangen door het toepassen van de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage grepen, zoals onder andere: ‘de Massage van de verslapte wangen’ en ‘de Massage van de verslapte hals’. U hoeft er dan door het afvallen niet ouder uit te zien.

 

 

De Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage grepen kunnen door vrouwen en mannen toegepast worden. Bij mannen duurt het iets langer dan bij vrouwen voor de resultaten zichtbaar worden. Dit komt omdat mannen een dikkere huid en minder vetweefsel hebben  dan vrouwen. Maar ook al moeten mannen iets meer moeite doen, zij kunnen ook resultaten behalen.

De fijne en diep werkzame vochtvasthoudende producten van Leonor Younger You hebben niet de intentie verstevigend of rimpel vlindertjeverminderend te werken. Dit is ook niet nodig want dit bewerkstelligen de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage grepen.

De Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage grepen zorgen voor de rimpelvermindering (bij diepere rimpels rimpelvervaging)- en versteviging van de huid, de huidverzorgingsproducten zorgen er voor dat uw huid in optimale conditie komt en blijft. Leonor Younger You als totaalconcept!

Zie nu de Webshop voor de kennismakingsaanbieding van de Massagebox.

 

‘Binnenkort kunt u (meer) video’s met goed zichtbare resultaten op de website verwachten’