• Veelgestelde vragen

  Vraag: Ik heb de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen inmiddels goed onder de knie en ben van mening dat ik met één of twee maal masseren per week kan volstaan. Klopt dat?
  Antwoord: Dit kunt u naar eigen keuze bepalen. Het hangt ook af van uw eigen wensen betreffende de resultaten. Wanneer u jonger dan 40 jaar bent kan dit wellicht volstaan. Zoals met sporten is het ook met de massage het geval; hoe vaker u de oefeningen toepast, des te meer resultaat kunt u verwachten (volgens de instructies op de dvd.)

  Vraag: Ik draag contactlenzen en kan erg slecht zien. Mag ik de contactlenzen inhouden tijdens de massage?
  Antwoord: Beter is de contactlenzen bij de massage van de onder- en zijkant van de ogen uit te doen.  Bij de massage van de oogleden kunt u uw contactlenzen zeker niet inhouden. Bij de informatie op de Instructie dvd en in het Instructieboekje staat deze informatie bij het onderdeel ‘waarschuwingen’.

  Vraag: Zijn de producten dermatologisch getest?
  Antwoord: Ja, de producten zijn dermatologiosch getest en tevens hypoallergeen en dierproefvrij.

  Vraag: Kan ik de producten van uw merk ook gewoon in de winkel kopen en zo ja waar?
  Antwoord: De producten van Leonor Younger You zijn momenteel niet in de winkel te koop. Ze zijn uitsluitend te verkrijgen via de website van Leonor Younger You en via Workshops en demonstratiebijeenkomsten bij u thuis. (zie elders op de website)

  Vraag: Welke termijn kunt u mij aanraden om de Massagecrème bij te bestellen zodat ik zeker niet zonder kom te zitten. Wat is de levertijd?
  Antwoord: Wanneer u aan uw laatste pot begint kunt u één of meer nieuwe potten bestellen, dan komt u bij normaal gebruik zeker niet zonder te zitten. De levertijd is momenteel 3 werkdagen.

  Vraag: Mijn dochter van 19 jaar is erg enthousiast over het resultaat dat ik boek met de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen (Ik ben 45 jaar). Nu wil zij de massage ook gaan toepassen om rimpels te voorkomen. Is dit mogelijk?
  Antwoord: De massage is pas effectief wanneer het begin van de eerste verouderingsverschijnselen zich manifesteren. Dan weet zij ook precies waar zij de massage moet toepassen.
  Tenzij ze soms al wat mimiek-rimpeltjes bij de ogen zou hebben, wat bij jonge mensen vaak het geval is. Eventueel kan zij dan het onderdeel van ‘de massage van de rimpels van de zij- en onderkant van de ogen’ toepassen, wanneer zij zich erg aan deze mimiek-rimpeltjes zou storen. Dit geldt tevens voor eventueel aanwezige frons en/of voorhoofdsrimpels, waar zij dan de betreffende onderdelen voor kan raadplegen.
  Uw dochter kan eventueel de Huidverzorgingsproducten gebruiken. Een mooie soepele huid is voor haar leeftijd ook heel relevant.
  Indien gewenst kan zij de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen gewoon toepassen. Ook de bloedsomloop zal daardoor versneld worden en dode huidcellen zullen door de Massage veelal verwijderd worden. Hierdoor kan de huid er gaver uit komen te zien.

  Moet ik mijn oorbellen uitdoen tijdens de massage?
  Antwoord: Dit is wel aan te bevelen, ook als ze klein zijn.

  Vraag:  Moet ik na iedere Massage de Dag- of Nachtcrème opnieuw aanbrengen?
  Antwoord:Dit kan wel, maar hoeft niet. De Massagecrème is een erg goede crème voor de huid. Het is echter een wat vette crème. U kunt de Massage crème, als u thuis blijft, op de huid laten zitten als u er geen bezwaar tegen heeft dat uw gezicht dan wat glimt. Wanneer u de Massage gedaan heeft en daarna weg wilt gaan, of in bed geen glimmende huid wilt hebben dan kunt u het volgende doen: U kunt dan de huid reinigen met de Cleansing Milk en eventueel de Tonic en daarna de Dag- of Nachtcrème en eventueel make-up aanbrengen.

  Vraag: Ik ben 64 jaar en wil er graag verzorgd uitzien. Ik heb via mijn dochter van uw Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen gehoord en zij is erg enthousiast. Het resultaat is dan ook echt zichtbaar. Helaas heb ik last van reuma en kan mijn vingers en handen niet optimaal gebruiken. Is het voor mij dan toch mogelijk om de massage toe te passen maar op een aangepaste manier, vaker maar korter?
  Antwoord: Op zich zou dit kunnen. Ik denk dat het dan niet korter dan vijf minuten achter elkaar zou moeten zijn. Hierin kunt u experimenteren.Wat deze Massagebewegingen voor invloed zullen hebben op uw reuma/gezondheid kan ik niet beoordelen. Hiervoor zult u (wellicht) uw arts moeten raadplegen.

  Vraag: Ik ben zeer tevreden over de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen en de Massagecrèmes. Ik gebruik echter al sinds jaar en dag een bepaald merk dag- en nachtcrème. Mag ik een ander merk dag- of nachtcrème gebruiken?
  Antwoord: Natuurlijk. Mijn advies is: Kijkt u eens goed naar uw huid. Gebruikt u dan eens uitsluitend de huidverzorgingsproducten van Leonor Younger You uit uw Massagebox tot ze op zijn. Vergelijkt u daarna uw huid met zoals hij was tijdens het gebruik van uw eigen producten. Beslis dan of u uw eigen producten wilt blijven gebruiken of, nadat u ze eventueel opgemaakt heeft, wilt overstappen op de producten van Leonor Younger You.

  Vraag: Kan ik ook alleen de producten bij u bestellen?
  Antwoord: De producten kunnen apart besteld worden. Dit is niet gebonden aan het bestellen van de Massagebox.

  Vraag: Ik heb het idee dat ik op enkele plaatsen waar ik de  Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassageGrepen toepas sneller resultaat zie dan op andere plaatsen. Doe ik iets verkeerd of is dit normaal?
  Antwoord: Dit is normaal. Bij de ‘massage van ‘de Verslapte Wangen’ bijvoorbeeld kunt u over het algemeen direct resultaat zien. Bij bijvoorbeeld  sommige diepe(re) rimpels kunt u ook resultaat zien, maar dit kan wat geleidelijker verlopen.

  Vraag: Ik heb een zeer gevoelige dunne huid. Is de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage dan toch geschikt voor mij?
  Antwoord: Wanneer u een gevoelige dunne huid heeft kunt u de Massage toch toepassen. Uiteraard volgens de instructies op de dvd en in de Instructieboekjes, echter met een kanttekening hierbij. Het is aan te raden tijdens de Massages (wat) voorzichtiger te zijn op plaatsen met veel couperose (rode adertjes). U kunt dan de druk iets minder toepassen dan op de dvd aangegeven wordt. Omdat de huid zo dun is kunt u (nog) sneller effect hebben bij bijvoorbeeld rimpelvermindering dan dat dit bij een dikke(re) huid het geval kan zijn, ook als de toegepaste druk iets minder is.
  De Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage doet geen pijn, dit mag nooit gebeuren, dan zou u direct moeten stoppen. Dit is echter bij zeer gevoelige huiden, volgens de ervaring, nooit het geval geweest.

  Vraag: Stelt u de e-mailadressen van uw cliënten beschikbaar aan derden zodat ik ongewenste post krijg?
  Antwoord: Neen, dit gebeurt zeker niet. Leest u hiervoor ook de Privacy Policy op de website.

  Vraag: Hoe lang zijn de Producten houdbaar? En maakt het verschil uit of de pot en flacon geopend of ongeopend zijn?
  Antwoord: De Producten zijn getest om tot minimaal 1 jaar na opening van het product houdbaar te zijn. Dit staat ook op de producten. U moet de pot en flacon altijd sluiten na gebruik. Bij erg warm weer kunt u de producten in de koelkast bewaren. Voor gebruik is het raadzaam dat ze op kamertemperatuur zijn. Dit geldt zeker voor de Massage/Maskercrèmes.

  Vraag: Ik heb veel last van verstopte talgklieren waarvoor ik mij 1 maal per 2 weken laat behandelen bij een schoonheidsspecialiste. Is de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage dan wel geschikt voor mij?
  Antwoord: Ja, de Massage is dan wel geschikt voor u. U kunt de behandeling bij uw schoonheidsspecialiste, indien gewenst, gewoon voortzetten.
  N.B.: Door de Massage gaat ook het bloed sneller stromen. Het bloed voert hierdoor versneld voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen toe en voert afvalstoffen af. Door de versnelde celstofwisseling zullen nieuwe cellen zich sneller ontwikkelen, waardoor de huid er wat gaver uit kan gaan zien. Een veelgemaakte opmerking van de modellen hierbij was:”je voelt dat de huid werkt, dat er iets gebeurt,” dit werd over het algemeen als erg prettig ervaren.

  footer