• De producten

  Alle producten van Leonor Younger You zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierproefvrij.
  De producten hebben een lichte ontspannende lavendelgeur.
  *Klik op de productnaam voor meer informatie.

   

  Massagecrème

  De Massagecrème zorgt voor de juiste grip op de huid tijdens de massage en is daardoor essentieel hiervoor.

  Dagcrème

  De Massagecrème tilt tevens de conditie van de huid direct naar een hoger niveau.

  De Massagecrème is ook als masker te gebruiken. De crème aanbrengen en 20 minuten in laten trekken. De Massagecrème is vet, de huid trekt niet strak. (u hoeft tijdens het masker niet te gaan liggen) Direct resultaat; de huid ziet er daarna meteen veel soepeler en wat fluwelig uit.

  De Massagecrème kunt u tevens uitstekend als lippenbalsem gebruiken.

  De Lanoline in de crème heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid, tevens beschermt deze tegen invloeden van weer en wind en herstelt de gladheid en elasticiteit van de huid

  Massage-Handcrème

  De unieke samenstelling van de Massage Handcrème zorgt voor het goede glijvermogen ende juiste grip op de huid tijdens de massage en voorkomt en herstelt kloven.

  Dagcrème

  De crème is ook als handmasker te gebruiken. Aanbrengen en 20 minuten in laten trekken. (de crème is vet)

  De handen zijn na het verwijderen van de crème superzacht.

  De Lanoline in de crème heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid, tevens beschermt deze tegen invloeden van weer en wind en herstelt de gladheid en elasticiteit van de huid.N.B.: De Massage- en Massage Handcrème hebben een zelfde samenstelling. Het verschil tussen beide crèmes is dat de massage Handcrème wat ‘stroever’ gemaakt is dan de Massagecrème, wat noodzakelijk is in verband met het verschillende gebied waar de massagetechnieken toegepast worden. Beide crèmes zijn vet, elk zodanig om de juiste grip op de huid bij de verschillende gebieden goed te bewerkstelligen en zijn ontwikkeld voor de massages. Door de werking van deze crèmes, waardoor de conditie van de huid direct verhoogd wordt, zijn deze crèmes tevens geschikt om als (hand)masker te gebruiken.

  Dagcrème

  De Dagcrème bevat natuurlijke vochtvasthoudende- en hydraterende bestanddelen, reguleert het vochtgehalte, beschermt tegen milieu- en weersinvloeden en geeft de huid een zijdezacht gevoel.Dagcrème

  Tevens maakt de crème de huid glad en de Vitamine E is een sterke antioxidant. Hierdoor voorkomt de Dagcrème beschadiging van celstructuren door oxidatie van vetzuren. Bovendien versnelt de crème het helingsproces van de huid. Het bestanddeel Aloë Vera werkt ontstekingsremmend en bevordert heling van wondjes door stimulatie van de celdeling.

  Nachtcrème

  De Nachtcrème heeft dezelfde werkzame stoffen als de Dagcrème.Dagcrème

  Door extra voeding van de huid gedurende de nacht, door hogere concentraties in de formulering, versterkt en ondersteunt deze crème de werking van de Dagcrème.

  Cleansing Milk

  De Cleansing Milk verwijdert make-up mild en diepgaand en is ook zeer goed als remover voor oogmake-up te gebruiken.Dagcrème

  De milk bevat natuurlijke vochtvasthoudende bestanddelen. Bevat Trimethylglycine, een natuurlijke humectant welke een sterke remming heeft op de TEWL (transepidermaal vochtverlies) en geeft de huid een zacht gevoel.

  Tonic

  De Tonic is hydraterend en alcoholvrij en geeft de huid bovendien direct een zacht, uiterst verfrissend en weldadig gevoel.Dagcrème

  Ureum is het natuurlijke bestanddeel dat zorgt voor een intensieve en langer aanhoudende verbetering van het vochtvasthoudende vermogen van de hoornlaag.

  Body Lotion

  De Body Lotion bevat natuurlijke hydraterende en vochtvasthoudende bestanddelen. Tevens geeft de Lotion de huid een opvallend glad en verrassend zacht gevoel en beschermt de huid tegen Dagcrèmeweersinvloeden.

  Verder herstelt de Lotion de gladheid en elasticiteit van de huid. Ureum zorgt voor een langer aanhoudende verbetering van het vochtvasthoudende vermogen van de hoornlaag. Aloë Vera werkt ontstekingsremmend, antiseptisch en anti-inflammatory en stimuleert de celdeling. Vitamine E ondersteunt als sterke anti-oxidant (voorkomt beschadiging van celstructuren door oxidatie van vetzuren) tenslotte het gezond blijven van de huid.

   

   

  footer