• Over ons

  *Klik op de kopjes voor meer informatie.

  Jeugdig uiterlijk

  Een jeugdig uiterlijk. Wie wil dat nu niet? Iedereen wordt graag een aantal jaren jonger geschat of geniet van het compliment ‘Wat zie je er goed uit!’ Helaas, de ouder wordende huid protesteert. Met verslappingen van gelaat, hals, decolleté en handen. Of met rimpels die met de jaren toe kunnen nemen. Dankzij de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage rekent u hier mee af. Uw huid wordt veel steviger, waardoor de contouren van uw kaaklijn weer scherper uitkomen, ook onder de kin, terwijl de stevigheid zich voortzet naar de hals en decolleté en rimpels worden duidelijk zichtbaar minder. Ook uw handen kunt u er door de massage opvallend jonger uit laten zien. Bovendien brengt u dankzij de bijbehorende producten van Leonor Younger You, de conditie van uw huid in topconditie. Het is geen illusie die Leonor Younger You u voorschotelt, maar een zekerheid die langs natuurlijke weg verloopt.

  Geen verlies eigenheid

  Diverse ‘verjongings’-behandelingen kunnen nadelige bijwerkingen hebben. Zo kan uw uiterlijk er na een behandeling onnatuurlijker uitzien en kan er daardoor verlies van eigenheid optreden, bijvoorbeeld verlies van expressie, waardoor uw mimiek verminderd kan zijn. Bij de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage hoeft u deze prijs niet te betalen. Er is geen sprake van het toedienen van lichaamsvreemde stoffen of operatief ingrijpen. Stap voor stap komt het uiterlijk van jaren geleden weer tevoorschijn, zonder verlies van eigenheid, expressie en eventuele uitdrukkingsloosheid. Hoe snel dit proces verloopt, hebt u zelf in de hand. Het is afhankelijk van hoe vaak en hoe lang u wilt of kunt masseren. Als het ware te vergelijken met sporten voor het lichaam. Uiteraard volgens de instructies op de Instructie-dvd.

  In vorm komen en blijven

  Een jonger uiterlijk komt niet vanzelf, daar moet u wel iets voor doen. Vergelijk het maar met een sporter die eerst in vorm moet komen en vervolgens probeert om die vorm zo lang mogelijk vast te houden. De Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage  werkt ook volgens dit principe. Allereerst masseert u de huid van uw gezicht, hals, decolleté en handen. In kleine of grote stappen ziet u het resultaat onder uw handen verschijnen. Op het moment dat u tevreden bent over het resultaat, is het een kwestie van in vorm blijven. Besef dat het in vorm komen wat meer energie en tijd kost, dan het in vorm blijven.

  Het gaat er om dat er door u één keer tijd gereserveerd kan worden voor de opbouw van de massage. Het daarna ‘de massage doen terwijl u bijvoorbeeld naar een TV programma kijkt, of naar muziek luistert’ zal u niet heel veel extra tijd hoeven kosten. Uw tijdsinvestering ligt dus veelal in het begin. De inspanningen zijn te vergelijken met sporten, maar in dit geval worden de resultaten bewerkstelligd door met uw eigen handen de massagegrepen toe te passen. Als u in de spiegel de resultaten ziet, weet u waarvoor u het doet.

  Instructie dvd

  Instructie dvd
  Ook u kunt de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassagegrepen onder de knie krijgen. De heldere speciale Instructie-dvd en de twee bijbehorende Instructieboekjes bevatten een duidelijke uitleg. Stap voor stap krijgt u aanwijzingen hoe u moet masseren. Op de dvd bij de onderdelen ‘Beginners’ en ‘Gevorderden’. In het ‘Instructieboekje 312172_515955658452868_46390143_nCursusprogramma’ wordt elke greep op een foto gedemonstreerd en extra verduidelijkt door pijltjes. Puntsgewijs worden de diverse handelingen daarna uitgelegd. Misschien voelen sommige grepen in het begin onwennig aan. Wanneer u echter de slag te pakken heeft, krijgt routine al snel de overhand. Uw doorzettingsvermogen zal snel beloond worden. Niet alleen met een jonger uiterlijk, maar ook met oprechte complimenten van uw directe omgeving.

  Massagecrèmes

  De kracht van Leonor Younger You schuilt vooral in de massagetechnieken. Deze zorgen voor de versteviging en rimpelvermindering van de huid. Een succesvolle massage is echter niet compleet zonder een ondersteunende Massagecrème en Massage Handcrème voor de juiste grip op de huid tijdens de massage. Deze twee topcrèmes zijn honderd procent afgestemd op de unieke massagegrepen van Leonor Younger You. Beide crèmes zijn veelvuldig getest om het juiste, zogenoemde ‘glijvermogen’ te massage en handcremebereiken. Zo ontstaat de juiste grip op de huid voor een maximaal resultaat. Daarnaast tilt de crème de conditie van uw huid direct naar een hoger niveau.
  De crèmes werken niet verstevigend of rimpel verminderend. Dit bewerkstelligen de uitgekiende massagegrepen.

  Verzorgingslijn

  Behalve de Massagecrème en de Massage Handcrème voert Leonor Younger You een zorgvuldig ontwikkelde lijn verzorgingsproducten. Deze lijn bestaat producten belichtuit een Dagcrème, Nachtcrème, Cleansing Milk, Tonic, en Body Lotion. Door hun diepe werking stimuleren zij het vochtvasthoudende vermogen van de huid. Die ziet er daardoor al snel levendiger, soepeler en zelfs, als het ware, wat ‘fluwelig’ uit. Indirect leveren de crèmes dus preventief een bijdrage tegen de veroudering van de huid. Ook deze producten hebben niet direct een verstevigende of rimpel verminderende werking. Dit is ook niet nodig, want hiervoor zorgen de effectieve Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassagegrepen, die in cursusvorm op de dvd staan. Met de combinatie van de dvd en de lijn van verzorgingsproducten, levert Leonor Younger You zo een totaalpakket voor uw gelaat, hals, decolleté, handen en lichaam.

  headers-leonor8

  Kennismakingsbox

  Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? En wilt u graag kennismaken met de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage  en bijbehorende producten van Leonor Younger You?

  Vraag dan nu de speciale Promotie Massagebox aan. Deze box bevat niet alleen de Instructie-dvd, de bijbehorende Instructieboekjes, het boekje’ Informatie Producten’, een haarband, 2 Massagecrèmes (50 ml.)en de Massage Handcrème (50 ml.). U ontvangt ook royale kennismakingsverpakkingen van de Dagcrème (15 ml.), Nachtcrème, (15 ml.) Cleansing Milk (50 ml.), Tonic (50 ml.), en Body Lotion (50 ml.). Bovendien ontvangt u een drijfkaarsje met bijpassende houder, een cadeautje ter ontspanning tijdens de massage en als symbolisch lichtpuntje voor deze nieuwe effectieve methode.