• Suggesties voor gebruik

  Alle producten van Leonor Younger You zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierproefvrij.
  De producten hebben een lichte ontspannende lavendelgeur.
  *Klik op de productnaam voor meer informatie over het gebruik.

   

  Massagecrème

  De crème op de wangen naar boven toe, met eventueel ronddraaiende bewegingen aanbrengen, op het voorhoofd, de bovenlip en de kin zijwaarts, onder de ogen van buiten naar binnen toe, (dus naar de neus toe) en op het ooglid van binnen naar buiten toe zacht aanbrengen (u maakt dus een rondje) en op de hals naar beneden toe in masseren. Onder de kin beginnen en de crème tot aan het sleutelbeen uitstrijken, daarbij niet de zijkanten van de hals vergeten. De crème op het decolleté naar beneden toe aanbrengen.Deze crème tilt de conditie van de huid direct naar een (nog) hoger Dagcrèmeniveau en kan fijn zijn om af en toe op die gedeelten van het gezicht die u niet hoeft te masseren een kwartiertje in te laten trekken. Wanneer u de crème uitsluitend voor massagedoeleinden aan wilt brengen, dan hoeft u deze uiteraard alleen aan te brengen op de delen die u wilt behandelen.

  Massage-Handcrème

  De crème op de handen, van de toppen van de vingers naar de pols toe, aanbrengen (naar het hart toe). De crème komt vanzelf op de binnenkant van de handen als deze gemasseerd gaan worden. Deze crème is (eigenlijk) te vet om voor een ander doel dan de massage te gebruiken.
  Wanneer u de e massage elke dag, of vaak doet zullen uw handen, naast de effecten die de massage oplevert, heerlijk zacht worden.

  Dagcrème

  Deze crème heeft dezelfde componenten als de Massagecrème, maar in een iets andere verhouding en is daardoor wat ‘stroever’ om de juiste grip op de handen te verkrijgen.

  Dagcrème

  Een mogelijkheid is om de crème eerst rond de ogen aan te brengen. Deze kan dan alvast goed intrekken voordat
u eventueel aan uw oogmake-up begint. De crème op de wangen naar boven toe, eventueel met ronddraaiende bewegingen, Dagcrèmeaanbrengen, op het voorhoofd, de bovenlip en de kin zijwaarts, onder de ogen van buiten naar binnen toe, (dus naar de neus toe) en op het ooglid van binnen naar buiten toe zacht aanbrengen (u maakt dus een rondje). Op de hals naar beneden toe aanbrengen. Onder de kin beginnen en de crème tot aan het sleutelbeen uitstrijken, daarbij niet de zijkanten van de hals vergeten.

  Nachtcrème

  De crème op de wangen naar boven toe, eventueel met ronddraaiende bewegingen aanbrengen, op het voorhoofd, de bovenlip en de kin zijwaarts, onder de ogen van buiten naar binnen toe, (dus naar de neus toe) en op het ooglid van binnen Dagcrèmenaar buiten toe zacht aanbrengen (u maakt dus een rondje). Op de hals naar beneden toe aanbrengen. Onder de kin beginnen en de crème tot aan het sleutelbeen uitstrijken, daarbij niet de zijkanten van de hals vergeten.

  Cleansing Milk

  Voor de reiniging van de ogen: neem een watje, maak het nat met lauw water, knijp het uit en breng er een kleine hoeveelheid Cleansing Milk op aan. Reinig de ogen onder het oog van buiten naar binnen toe, op het ooglid van binnen naar buiten toe en de wimpers naar beneden toe en zijwaarts, met strijkbewegingen.

  Voor de reiniging van gezicht en hals kunt u de huid Dagcrèmereinigen op de manier die u gewend bent en de Cleansing Milk bijvoorbeeld met vochtige watten afnemen. Wanneer u foundation gebruikt heeft is deze manier het meest effectief.
  Een alternatieve manier voor als u geen foundation, maar bijvoorbeeld alleen dagcrème, een beetje rouge of camouflagecrème gebruikt heeft kan zijn: giet 
wat Cleansing Milk in uw hand. Verdeel met de vingertoppen van de andere hand wat Cleansing Milk op voorhoofd, neus, kin, beide wangen en hals. Strijk deze uit, op het gezicht naar boven toe met ronddraaiende bewegingen, voorhoofd, bovenlip en kin zijwaarts, neus en hals naar beneden toe. Maak daarna een punt of gedeelte van een zachte katoenen doek, bijvoorbeeld een theedoek, nat met lauw water, knijp deze uit en neem de Cleansing Milk van gezicht en hals af. Herhaal dit tot u ziet dat de doek schoon blijft. Een indicatie is het afnemen van de Cleansing Milk één tot twee maal te herhalen.

  Tonic

  U kunt een watje nat maken, uitknijpen en er Tonic opdoen en daarna over het gezicht en hals verdelen.
  Een andere manier is om voorzichtig een beetje Tonic in één hand te gieten. Verdeel deT onic snel over beide Dagcrèmehanden en breng
  de handen dan meteen naar gezicht en hals. Ongeveer zoals u water op het gezicht zou aanbrengen, alleen kan de Tonic in een mindere hoeveelheid gebruikt worden dan bijvoorbeeld een plens water. De Tonic droogt vrij snel en laat een verfrissend gevoel achter. Kunt u hier niet op wachten dan kunt u een tissue gebruiken om de huid snel droog te deppen.

  Body Lotion

  De Body Lotion over de huid vanDagcrème
  het lichaam verdelen. De Lotion altijd in de richting van het hart aanbrengen. De crème is ook geschikt voor de voeten.

   

   

   

  footer