• Workshops

  Workshops tekst

  Bekijk

  Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage Verslapte hals behandeling (direct resultaat) http://youtu.be/Ahw8zQciJ4s

  Workshops voor schoonheidsspecialisten

  Leonor Younger  You AntiRimpel LiftMassage.

  Trainer:

  Leonor van Nieuwenhuijzen. (Onder het kopje ‘Over Ons’ en daarna ‘Oorsprong’ op de website staat nadere informatie.)
  Het is bekend dat veel vrouwen er graag (wat) jonger uit zouden willen zien, maar wel op een natuurlijke manier.  Meer dan 35 jaar geleden ontwikkelde  Leonor Younger You (LYY) de AntiRimpel LiftMassage voor versteviging en rimpelvermindering (bij diepe rimpels vervaging), van gelaat, hals, decolleté en handen. Bij deze behandeling komt het uiterlijk van voorheen steeds meer terug, zonder verlies van eigenheid. Na één behandeling zijn de resultaten al goed te zien. De video’s op de website laten directe resultaten zien. Na één behandeling zijn dan al een liftend-effect zichtbaar en ook  rimpels zijn verminderd en/ of vervaagd. Na twee vervolgbehandelingen zijn de resultaten zodanig dat een lichte facelift en een opvallende rimpelvermindering het resultaat zijn. Deze  resultaten blijven gemiddeld drie weken tot een maand zichtbaar. Daarna is een vervolgbehandeling noodzakelijk. Het gaat er hierbij om de versteviging en rimpelvermindering eerst op te bouwen en daarna in stand te houden. Men kan ook langer opbouwen dan drie behandelingen. De klant krijgt over het algemeen een zelfverzekerder gevoel door het jonger uitziende uiterlijk. Een blije klant is een fijn gevoel en geeft veel bevrediging  in de werkzaamheden. De LYY AntiRimpel LiftMassage is voor de versteviging van de huid gebaseerd op het stimuleren van de spieren. Met deze techniek geven de vingers en handen de spieren als het ware ‘gymnastiek’. Bij de massagetechniek voor de rimpels wordt de rimpel vanuit een bepaalde richting gemasseerd. De intensiteit en snelheid zijn hierbij essentieel. Tijdens deze workshop leer je op een verantwoorde en effectieve manier de huid flink te verstevigen en rimpels te verminderen (bij diepe rimpels vervagen). De resultaten die in de salon behaald worden, zijn bij de klant na de eerste behandeling direct goed zichtbaar en niet de volgende ochtend of na twee dagen al weg.

  Programma

  De training bestaat uit twee dagen. Zowel de theorie, mede door middel van een duidelijke Instructie dvd, als de praktijk waarbij op de techniek geoefend wordt bij een medecursist, komen uitgebreid aan bod. De basis voor de beheersing van de AntiRimpel LiftMassage wordt gelegd. Er  worden opdrachten gegeven voor tussen de twee cursusdagen in. Dan is het de bedoeling dat de cursisten filmpjes toesturen van door hen behaalde resultaten bij hun modellen. Tevens kunnen dan per e-mail vragen gesteld worden en wordt feedback gegeven.

  Onderwerpen

  De beide onderdelen van de massagetechniek voor zowel verslappingen als rimpels worden uitgelegd voor deel 1 en deel 2. Bij deel 1 komt de kennismaking met de beide technieken en het toepassen van de  basisgrepen  aan de orde. Bij deel twee wordt uitgelegd hoe deze grepen zo zijn toe te passen dat ze verstevigend en rimpel verminderend werken. Bij deel 2 worden ook de effecten, de resultaten zichtbaar. Door de techniek wordt tevens de doorbloeding gestimuleerd. Door stimulering van de celdeling daardoor, zal de weefselconditie verbeterd worden. Ook dode huidcellen worden door de massage verwijderd. Een stukje theorie over onder andere hoe degene die masseert rekening moet houden met de verschillende huidtypen van de klant en van de te masseren onderdelen. En meer. De beide onderdelen van de massagetechniek komen uitvoerig aan bod.

  Je dient voor deze workshop mee te nemen:

  • Stoelhoes
  • Drie handdoeken, of één handdoek en een strandlaken.
  • Twee gastendoekjes
  • Bandeau

   

  Wat neem je mee naar huis?

  • Basiskennis van de LYY AntiRimpel LiftMassage. Thuis moet deze verder uitgebouwd worden, door o.a. oefenen op een model.
  • Op de tweede cursusdag worden vragen behandeld en wordt o.a. een proef afgelegd. Een herkansing indien nodig, is mogelijk.
  • Als de LYY AntiRimpel LiftMassage goed beheerst wordt, dan wordt een Certificaat uitgereikt en is de  cursist gerechtigd om in de salon de LYY AntiRimpel Liftmassage bij klanten toe te passen.
  • De cursist krijgt een Instructie dvd mee met een duidelijke uitleg over hoe de massagegrepen toegepast moeten worden..
  • Tevens een duidelijke Cursusmap met informatie en waarin de massagegrepen puntsgewijs stap- voor- stap worden uitgelegd.
  LYY voert ook een lijn van zeven producten.

  • Van deze producten krijgt de cursist enkele Salonverpakkingen  en 1 Massagecrème en 1 Hand Massage crème en 1 van elk kennismakingsproduct mee voor verkoop (uitgezonderd de Massagebox) De producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierproefvrij. Verderop  op deze pagina staat enige informatie over de Producten van LYY. Onder het kopje ‘Producten’ op de website staat uitgebreide informatie over de producten en de ingrediënten en is het ‘Informatieboekje Producten’ te downloaden.

  Datum en Tijd tweedaagse workshop

  Eerste dag   :  later in 2019.  Exacte data worden later bekendgemaakt.
  Tweede dag :  later in 2019. Exacte data worden later bekendgemaakt.

  Kosten:

  De kosten bedragen  : Aanbieding €350,00  (excl. btw., incl. koffie/thee en lunch.).
  Daarna in  2019: normale prijs: €450,00 (excl. btw., incl. koffie/thee en lunch.)

  Bijzonderheden:

  De  LYY AntiRimpel LiftMassage is regio-beschermd.

   

  Producten:

  Massagecrèmes

  • De kracht van Leonor Younger You schuilt vooral in de massagetechnieken. Deze zorgen voor de versteviging en rimpelvermindering van de huid. Een succesvolle massage is echter niet compleet zonder een ondersteunende Massagecrème en Massage Handcrème voor de juiste grip op de huid tijdens de massage. Deze twee crèmes zijn honderd procent afgestemd op de unieke massagegrepen van Leonor Younger You. Beide crèmes zijn veelvuldig getest om het juiste, zogenoemde ‘glijvermogen’ te bereiken. Zo ontstaat de juiste grip op de huid voor een maximaal resultaat. Daarnaast tilt de crème de conditie van de huid direct naar een hoger niveau. De crèmes werken niet verstevigend of rimpel- verminderend. Dit bewerkstelligt de uitgekiende massagetechniek. N.B.: De Massage- en Massage Handcrème hebben een zelfde samenstelling. Het verschil tussen beide crèmes is dat de Massage Handcrème wat ‘stroever’ gemaakt is dan de Massagecrème, wat noodzakelijk is in verband met de verschillende gebieden waar de massagetechnieken toegepast worden. Beide crèmes zijn vet, elk zodanig om de juiste grip op de huid bij de verschillende gebieden goed te bewerkstelligen en zijn ontwikkeld voor de massages.
  • Door de werking van deze crèmes, waardoor de conditie van de huid direct verhoogd wordt, zijn deze crèmes tevens geschikt om als (Hand)Masker te gebruiken
  Verzorgingslijn
  Behalve de Massagecrème en de Massage Handcrème voert Leonor Younger You een zorgvuldig ontwikkelde lijn verzorgingsproducten. Deze lijn bestaat uit een Dagcrème, Nachtcrème, Cleansing Milk, Tonic, en Body Lotion. Door hun diepe werking stimuleren zij het vochtvasthoudende vermogen van de huid. Die ziet er daardoor al snel levendiger en soepeler uit. Indirect leveren de crèmes dus preventief een bijdrage tegen de veroudering van de huid. Ook deze producten hebben niet direct een verstevigende of rimpel verminderende werking. Dit is ook niet nodig, want hiervoor zorgt de effectieve Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage techniek, die in cursusvorm op de dvd staat. Met de combinatie van de dvd en de lijn van verzorgingsproducten, levert Leonor Younger You zo een totaalpakket voor het  gelaat, hals, decolleté, handen en lichaam. Op de website staat verder uitgebreidere informatie over de producten en de ingrediënten en is het Informatieboekje Producten te downloaden.