• Demonstratie

  Workshops tekst

   

  Bekijk

  Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage Verslapte hals behandeling (direct resultaat)

  Leonor Younger You (LYY) geeft op aanvraag ook Demonstraties voor (minimaal) vijf personen bij u thuis of een andere locatie.

  Het betreft een leuke, ontspannen en tevens informatieve avond of middag voor de geïnteresseerden, waarbij u positief verrast en verbaasd zult zijn.

   Life Demonstratie

  van de Leonor Younger You AntiRimpel LiftMassage worden hoofdzakelijk gegeven vanaf de dvd. Dit is zeer duidelijk en u krijgt een goede indicatie van wat u kunt verwachten als u de AntiRimpel LiftMassage zelf toe zou passen.
  Ook zal een life-demonstratie plaatsvinden bij één van de deelneemsters waarbij een probleemgebied van haar huid door LYY gemasseerd wordt. U ziet dan meteen al resultaat, dat de AntiRimpel LiftMassage al direct een kleine vermindering van rimpels en/of verslappingen van de huid kan bewerkstelligen (boven 50 jaar kan het zijn dat de vermindering van rimpels bij bepaalde gebieden, zoals diepe rimpels op de bovenlip, niet al na één behandeling zichtbaar zijn. Daar moet dan iets meer moeite voor gedaan worden) Zie ook de uitgebreide informatie bij het onderdeel AntiRimpel LiftMassage

   

  Producten

  De Demonstraties betreffen ook de werkzame en fijne producten van LYY die u meteen kunt uitproberen om het positieve effect hiervan op uw huid te kunnen ervaren. (deze werken niet verstevigend of rimpel verminderend. Dit doet de AntiRimpel LiftMassage wel)
  Dit effect zult u tevens dezelfde middag of avond al kunnen waarnemen. En dit effect is niet na een uurtje al weg.
  De eigen ervaring en het gevoel dat men daarbij krijgt is de beste graadmeter. Evenals de blik in de spiegel natuurlijk.
  Zowel met de AntiRimpel LiftMassage huidverzorging van LYY kunt u dan op een duidelijke manier kennis maken.

   

  Nu kennismakingsaanbieding!

  Demonstratie:

  Voor € 5,00 per persoon.
  Een demonstratie duurt ongeveer 1-1.5 uur

  U kunt een Demonstratie of meer informatie hierover aanvragen door een bericht te sturen naar info@leonoryoungeryou.nl of neem telefonisch contact op. Tel. 0418-842929

  Reiskosten: De eerste 17 km. worden niet in rekening gebracht, daarna €0,40 per km.

  In dit verband wil ik ook verwijzen naar de Workshops, waarmee u een stapje verder gaat.