Promo!

2x Massagecrème 50ml.

€55 €49.95
Categorie: , .

Productbeschrijving

De Massagecrème zorgt voor de juiste grip op de huid tijdens de massage en is daardoor essentieel hiervoor. De Massagecrème tilt tevens de conditie van de huid direct naar een hoger niveau.De Massagecrème is ook als masker te gebruiken. De crème aanbrengen en 20 minuten in laten trekken. De Massagecrème is vet, de huid trekt niet strak. (u hoeft tijdens het masker niet te gaan liggen) Direct resultaat; de huid ziet er daarna meteen veel soepeler en wat fluwelig uit.

De Lanoline in de crème heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid, tevens beschermt deze tegen invloeden van weer en wind en herstelt de gladheid en elasticiteit van de huid.

N.B.: De Massage- en Massage Handcrème hebben een zelfde samenstelling. Het verschil tussen beide crèmes is dat de massage Handcrème wat ‘stroever’ gemaakt is dan de Massagecrème, wat noodzakelijk is in verband met het verschillende gebied waar de massagetechnieken toegepast worden. Beide crèmes zijn vet, elk zodanig om de juiste grip op de huid bij de verschillende gebieden goed te bewerkstelligen en zijn ontwikkeld voor de massages. Door de werking van deze crèmes, waardoor de conditie van de huid direct verhoogd wordt, zijn deze crèmes tevens geschikt om als (hand)masker te gebruiken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “2x Massagecrème 50ml.”

*